Reviews

Reviews behandelingen

"Op 20 januari heb ik een onwijs fijne Reiki behandeling mogen ontvangen van Kaylee. Ze gaf me het gevoel dat er echt iemand naar mij luisterde en het voelde goed en vertrouwd. Wat begon als een telefonische intake, om te kijken wat mijn hulpvraag was en hoe Kaylee daar iets in kon betekenen, eindigde op 20 januari in een super ontspannen behandeling. We gingen van start met een fijn gesprek en een korte kaart trekking/legging. Vervolgens ontving ik de daadwerkelijke Reiki behandeling. Afsluitend volgde nog een fijn gesprek om te kijken hoe ik de behandeling had ervaren. Long story short. Een super fijne behandeling en ervaring dankzij Kaylee en Praktijk Lavender!"
M. A.

Review A.M.

"Kaylee is zeer professioneel en vriendelijk. Ze gaat echt op zoek naar de kern waar de hulpvraag vandaan komt. De reiki sessie heeft mij heel goed geholpen. Als vervolg hierop heb ik een energetische cirkel bijgewoond. Door haar prettige energie en goede begeleiding is er een goede dynamiek in de kleine groep ontstaan. Ik ben heel erg dankbaar voor de mooie ervaringen zowel tijdens de behandeling als tijdens de cirkel."
Google review A.B.
"Wat een fijne energie en manier van behandelen heeft Kaylee! De rust zelve en ze weet precies wat ze aan het doen is! Lavender is haar op het lijf geschreven! Zo'n fijne energetische cirkel gehad waarbij iedereen zich kwetsbaar kon opstellen en zich vooral ook heel veilig voelde! Dankjewel Kaylee, ik kom heel vaak bij je terug!"
Google review L.M.
"Super blij en dankbaar voor de behandeling die ik van Kaylee heb mogen ontvangen"
Google review L.B.
"Ja de behandeling heeft veel gedaan. De eerste dag al! Ik slaap sindsdien beter. Val veel sneller in slaap en wordt niet van alle geluidjes meer wakker. Echt top! Helaas ben ik sinds 3 weken verkouden en is mijn diabetes ontregeld. Heeft waarschijnlijk met elkaar te maken maar ik hoop dat ik hier snel vanaf ben. Ik had afgelopen week daardoor ook bijna geen stem. Ik heb nog wel moeite om mijzelf tijd te gunnen op het werk met even een momentje voor mijzelf om te aarden, maar ik besef het wel meer dan ik het nodig heb. Nu nog doen. Dat is mijn doel voor de komende tijd. Ik ben echt heel blij dat jij contact met mij hebt gezocht want ik voel mij iets rustiger en weet ik heb nu tips om hiermee verder te gaan om nog meer rust in mijn lijf te krijgen. Dank je wel!!"
Z.K.

Reviews kaartleggingen

"Lieve Kaylee, Ik ben zo blij en dankbaar voor de mooie kaartlegging die je voor mij hebt gedaan. Ik was radeloos en wist niet waarom mij dit overkwam. Dankzij jou ben ik daarachter gekomen en heb je mij prachtige boodschappen gegeven waar ik veel energie uit haal! Zo blij dat ik nu het positieve van de situatie kan inzien en in mijn kracht kan gaan staan.😊"
S. H.

Reviews healing cirkels

"Wat een prachtige dag heb ik beleefd bij Kaylee. O.a met meditatie, soundhealing en kaartleggingen begeleide ze ons door een proces van gronden, echt even bij jezelf komen, loslaten en weer helemaal opladen. En dan ook nog onwijs mooie en heldere inzichten die je met je mee naar huis neemt. Ik wist niet goed wat te verwachten, maar dit was echt heel waardevol. Kaylee heeft een hele fijne energie en zorgt voor een veilige ruimte om te kunnen delen en bij jezelf te komen. Alles mag er zijn. Ze begeleide ons volledig vanuit flow en dat voelde heel puur. Ik weet haar vanaf nu te vinden en ga zeker terugkomen! Dankjewel."
Google review E.M.
"Super mooie healing circkel gehad! Alles ook super geregeld, Zeker aan te raden als je opzoekt bent naar innerlijke antwoorden! 🙏✨"
Google review J.O.

Reviews bestellingen

Review I.S. 

Review N.W.