Over Kaylee

Ik ben Kaylee, ik ben 25 jaar en ik ben Holistisch Therapeut, Reiki Master en ervaringsdeskunisge.

Vanaf klein meisje ben ik spiritueel ingesteld. Als kind stond ik enorm open waar ik soms veel moeite mee had. Tijdens mijn middelbare school tijd kwam ik er achter dat dingen die ik kan niet iedereen kan. Maar vooral dat anderen in mijn klas er vanuit onwetendheid bang voor waren. Toen ben ik mij gaan afsluiten voor mijn spirituele kant. Ik kwam terecht in een depressie en ik voelde mij niet mezelf. Ik trok ongezonde relaties aan en had zo goed als geen zelfvertrouwen meer.

Tot ik op een punt kwam dat ik er klaar mee was en weer de verantwoordelijkheid voor mijn leven ging pakken. Ik heb verschillende cursussen en trainingen gedaan voor mijn zelfvertrouwen. Hierdoor begon ik mij steeds meer mijzelf te voelen en beter in mijn vel te zitten.

Mijn interesse in spiritualiteit kwam hiermee weer omhoog. Ik ben gestart met mijn edelstenen uit de kast te halen, te reinigen en op te laden. Hierna ging mijn spirituele reis hard en ging ik weer open staan voor mijn gaves.

Zodoende kwam ik bij de opleiding tot holistisch therapeut bij Zoma opleidingen. Hiervoor heb ik ondertussen mijn opleiding afgerond en mijn Reiki 1, 2 en Master mogen halen.

Toen ik ging nadenken over een naam voor mijn praktijk kwam ik al snel op de naam Praktijk Lavender. Lavendel is een plant en een geur die veel voor mij betekent. Toen ik klein was heeft mijn oma voor mij een oogkussen gemaakt met lavendel er in en wij hadden de plant ook altijd in de tuin staan. Ik had als klein meisje geleerd van mijn moeder hoe je over de plant kon vrijven om de geur in je vingers te krijgen, dit was iets wat ik regelmatig deed. Ik kan nog steeds enorm genieten van de geur van lavendel en het brengt mooie herinneringen terug.

Ik blijf ontwikkelen in mijn spirituele gaves en ik ontdek elke keer nieuwe kanten van mijzelf.

Nu doe ik elke dag een dansje en ben ik dankbaar voor de reis die ik heb mogen maken tot waar ik nu sta in mijn leven.

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk.